Herken jij jezelf in een van deze scenario’s?

◯ Je wilt al zolang beter voor jezelf zorgen. Echt de tijd nemen om te veranderen maar de druk en snelheid van het dagelijkse leven slokt je vaak helemaal op waardoor het er steeds niet van komt.

◯ Je luistert te vaak naar je eigen kritische stem waardoor je je klein, onzeker, waardeloos en niet geliefd voelt. Je bent klaar om deze negatieve energie los te laten maar je hebt geen idee hoe je moet beginnen.

◯ Je hebt het idee dat je steeds maar in dezelfde gewoontes en patronen blijft hangen maar je weet hoe je hier uit kunt komen. Om hulp vragen vind je lastig.

◯ Je hebt nooit geleerd hoe je volledig jezelf kunt zijn en hoe het is om goed voor jezelf te zorgen zodat je een leven kunt gaan leiden waar je gelukkig van wordt.

◯ Je leeft naar de verwachtingen van anderen in plaats van te luisteren naar wat jij nodig hebt.

De Selfcarebox

De Selfcarebox is het pakket wat jou gaat helpen om beter voor jezelf te zorgen en meer van jezelf te houden zodat jij de allermooiste versie van jezelf kunt zijn. Die zit namelijk al in jou en hoef je vanaf nu niet meer te verstoppen. De box is met zorg samengesteld en bevat essentiële selfcare items. Alles wat je nodig hebt om meer balans in je leven te ervaren.

Foto: Odette Denijs

De eerste 5 klanten krijgen een gratis handgemaakt teddy toilettasje cadeau twv. €27,-!!

Hoe werkt de Selfcarebox?

De selfcarebox bevat de selfcare training. In deze training ga je in 28 dagen de aandacht leggen op Selfcare, zelfliefde en bodyconfidence. De trainingsguide bevat maantheorie, selfcare opdrachten, reflectieformulieren en een maankalender. De opdrachten in de guide doe je puur voor jezelf. Je zult steeds beter leren hoe je kunt intunen op wat jij nodig hebt. Zo creëer je je eigen selfcare routine.

De training begint op 11 februari 2021 met nieuwe maan. Daarna doorloop je de guide in chronologische volgorde en komen alle maanfasen met daarbij behorende thema’s aan bod. Na 28 dagen (4 weken) heb je de training afgerond en sluit je de cyclus feestelijk af. De selfcare items in de selfcarebox geven ondersteuning aan de opdrachten in de guide. Daarnaast zijn dit echte must-haves op het gebied van Selfcare.

Je leert….

Hoe je de energie van de maan voor je kunt laten werken…. Hoe je gedurende een week genoeg selfcare momenten in kunt plannen zodat het natuurlijk aanvoelt en geen ‘moeten’ wordt…. Waarom selfcare zo belangrijk is als je meer van jezelf wilt houden.

Je ervaart….

Meer balans in je dagelijks leven…. Hoe het is om jouw eigen Selfcare routine samen te stellen die bij je past en voor je werkt…. Dat de maan een natuurlijke flow heeft waar jij op kunt mee bewegen…. Meer zelfvertrouwen (bodyconfidence) omdat je weet hoe je van jezelf kunt houden.

What’s inside?

✺ De Selfcare trainingsguide boordevol inspiratie, maantheorie, reflectieformulieren, selfcareopdrachten zoals meditaties en schrijfopdrachten en een maankalender. (twv €67,-)

✺ De MVDM SELFCARECLUB CARD: Jouw persoonlijke membercard met kortingscode om alle online sessies gratis te downloaden en alle online live sessies kostenloos bij te wonen. (twv minimaal €135,-)

✺ Onbeperkt toegang tot de besloten instagram community @MVDMSELFCARECLUB waarin je wekelijks selfcare reminders ontvangt en aanvullende informatie bij de opdrachten vindt. (gratis)

✺ Het MVDM oogkussen: Een super zacht velvet oogkussen gevuld met gedroogde lavendelbloemetjes voor extra ontspanning. Door dit kussen te gebruiken tijdens yoga nidra sessies of meditaties zul je nog makkelijker in contact kunnen komen met je intuïtie. Keuze uit bruin of roze velvet. (twv €24,50)

✺ Een curvy beauty body candle: Een handgemaakte kaars van gerecycled vegan materiaal (paraffine) ‘TO LOVE YOUR CURVES’. De kaars staat ook nog eens fantastisch in je interieur of op je altaar. Keuze uit bruin of ivory (twv €15,99)

✺ De MVDM ‘I AM LOVE’ roller: Een roller gevuld met een speciaal samengestelde essentiële olie blend en rozenkwarts om jouw dag extra liefdevol te beginnen. Breng de roller 2 – 4 keer per dag aan op het gebied rond het hart en herinner je jezelf eraan dat je zacht mag zijn voor jezelf. (twv €17,50)

✺ Een roze maansteen: Dit kristal versterkt je vrouwelijke energie en kun je tijdens de training dagelijks bij je dragen. Het kristal zal je helpen om je hart te openen zodat je liefdevol naar jezelf kunt kijken. (twv €9,-)

Totale waarde: €269,-