MIJN NAAM IS LISANNE, HET GEZICHT ACHTER MEISJES VAN DE MAAN.

JARENLANG HEB IK MIJ ONGELUKKIG GEVOELD IN MIJN LICHAAM. DE REDEN? IK VOND DAT IK AAN EEN BEPAALD PLAATJE MOEST VOLDOEN. IK DACHT DAT IK DAN DOOR IEDEREEN LEUK GEVONDEN ZOU WORDEN. IK DEED ER ALLES AAN OM DAT TE BEREIKEN. TIENTALLEN POGINGEN OM AF TE VALLEN EN FANATIEK TE GAAN SPORTEN HADDEN NOOIT HET EFFECT WAT IK WILDE. IK GING VEEL TE VAAK OVER MIJN GRENS HEEN EN RAAKT MEZELF VOLLEDIG KWIJT.

IK WERD OVERSPANNEN EN BESEFTE DAT IK MIJN LEEFSTIJL MOEST AANPASSEN. IK GING ME MEER VERBINDEN MET DE KRACHT EN DE ENERGIE VAN DE NATUUR, WAARDOOR IK BETER CONTACT KON MAKEN MET MIJN GEVOEL EN INTUITIE.

IK RAAKTE VERWONDERD DOOR DE MAAN EN HAAR MAGISCHE VERSCHIJNING EN WERD NIEUWSGIERIG NAAR HAAR EFFECT OP ONS LICHAAM, ZOWEL FYSIEK ALS EMOTIONEEL. DOOR MEE TE BEWEGEN OP DE ENERGIE VAN DE MAAN HEB IK GEMERKT HOE JE HIERDOOR IN BALANS KUNT KOMEN. 

VAN JEZELF HOUDEN EN JEZELF VOLLEDIG ACCEPTEREN ZOALS JE BENT, IS NU MIJN MANIER VAN LEVEN GEWORDEN. ONDANKS DAT ZIJN ER NOG ALTIJD MOMENTEN DAT IK MEZELF ONZEKER VOEL. DAT ZAL OOK NIET WEGGAAN.

MIJN VERHAAL IS DE BASIS VOOR MIJN YOGALESSEN EN DE SELFCARE TRAINING. HIERMEE WIL IK JOU INSPIREREN OM HETZELFDE TE DOEN.