0
0,00
Mini Cart
  • Empty cart

    No products in the cart.

Hey moonshine,

Mijn naam is Lisanne, het gezicht achter Meisjes van de Maan.

Van jongs af aan heb ik me al verwonderd over de magische kracht van de maan. Toen ik de keuze had gemaakt om me meer open te stellen voor mijn spirituele kant ben ik me gaan verdiepen in de maan en hoe het is om mee te bewegen op haar flow. Na een aantal jaar zelfstudie kwam ik erachter dat dit natuurlijke proces bedoelt is als dagelijks ritme.

Mijn yoga pad begon eigenlijk tegelijkertijd. Yin yoga en yoga nidra zijn onderdeel van mijn leven geworden en brengen mij rust en balans. Dit wil ik met zo veel mogelijk mensen delen en besloot in 2017 een opleiding tot yin yoga docent te volgen. In 2019 begon ik aan mijn yoga nidra pad. Deze twee teacher trainingen hebben mij gevormd tot de vrouw die ik nu ben.

Het doel van mijn lessen is om mensen te inspireren. Ik ben van mening dat we allemaal wel wat meer zachte, vrouwelijke, yin-energie kunnen gebruiken. Door met het ritme van de maan mee te bewegen, kom je in je eigen kracht te staan, word je gelukkiger, gezonder en zul je meer balans ervaren. Zo kun je je dromen en levensstijl hierop aanpassen.

Ik zie je graag in een van mijn lessen, zowel online als offline. Ik neem je mee op reis en laat je de magie van de maan ervaren.

Liefs,

Lisanne