Ik ben zorgzaam voor anderen maar de laatste tijd loop ik mezelf keer op keer voorbij. Ik vind anderen belangrijker dan mezelf. Ik heb het idee dat ik over mijn eigen grenzen heen ga. Ik weet eigenlijk niet zo goed meer waar mijn grenzen liggen waardoor ik het moeilijk vind om ze aan te geven.

Ik wil graag een leuke partner ontmoeten maar tijdens het daten doe ik me vaak anders voor dan dat ik ben. Ik vind het moeilijk om ‘nee’ te zeggen en doe dan vaak dingen om de ander een plezier te doen. Ik krijg afwijzing na afwijzing en ik begrijp niet waar het aan ligt.

Ik heb vaak kleine pijntjes in mijn lijf maar ik ben te druk met werk, sociaal leven en hobby’s om daarnaar te luisteren. Ik neem te weinig tijd voor mezelf en vind het moeilijk om alleen te zijn.

Ik vind het spannend om mijn dromen na te jagen want ik voel me veilig in mijn huidige situatie. Ondanks dat krijg ik geen energie meer van wat ik nu doe. Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging maar ik durf de stap niet te zetten.

Ik ben streng voor mezelf en perfectionistisch. Op die manier krijg ik veel werk gedaan. Toch merk ik dat ik me daardoor vaak onzeker voel en vraag ik me vaak af of het genoeg is?

Ik hecht veel waarde aan de mening van anderen waardoor ik niet meer weet wat ik zelf eigenlijk wil. Ik ben jaloers op mensen die zelfverzekerd zijn en keuzes maken waar ze 100% achter staan.

Ik vind dat ik aan een bepaald plaatje moet voldoen voordat ik mezelf gelukkig, geliefd of waardevol mag noemen. Ik vind het moeilijk om mezelf te accepteren zoals ik ben.

Als je jezelf herkent in één of meer van de bovenstaande scenario’s dan is de Zelfverzekerd Zacht Zijn cursus echt iets voor jou! In deze cursus ga je in 4 weken tijd (28 dagen) de focus leggen op de maan, spiritualiteit en bodyconfidence (zelfvertrouwen). De cursus bevat theorie over de maan, yin yoga audiolessen, meditaties, schrijfopdrachten, reflectieformulieren en een maankalender. De opdrachten in de cursus doe je zelfstandig en in je eigen tijd zodat zelf kunt bepalen wanneer je hier tijd aan besteedt. 

De Zelfverzekerd Zacht Zijn cursus begint op zaterdag 4 december 2021 a.s. met nieuwe maan. Na de start doorloop je de cursus in chronologische volgorde. In de maankalender vind je ook de data voor de start van week 2, 3 & 4. Alle maanfasen met de daarbij behorende thema’s komen dus aan bod. Na 4 weken (28 dagen) heb je de cursus afgerond en sluit je de maancyclus feestelijk af.

Je leert….

…hoe je de fasen van de maan kunt gebruiken zodat jouw dagelijkse leven meer in balans komt en je beter kunt luisteren naar je gevoel.

…hoe je je eigen grenzen kunt bewaken zodat je krachtig nee durft te zeggen en niet meer over je heen laat lopen.

…hoe je keuzes kunt maken die bij je passen zodat je je intuïtie gaat volgen en je eigen dromen achterna durft te gaan.

…hoe je oprecht blij kunt zijn met je lichaam zoals het is zodat je tegenslagen makkelijker aankunt en beter kunt omgaan met negatieve reacties of opmerkingen.

…hoe je bewust wordt van je eigen kracht zodat je een inspiratiebron wordt voor anderen en je van binnen en buiten gaat stralen.

 

 

YES! ik doe mee!